slider_bg_3
Szaktudás és technikai háttér,
kis szenvedéllyel füszerezve.
Csa13 Invest Kft.
slider_bg_3
Nálunk a professzionalizmus és a
rugalmasság nem kérdés!
Csa13 Invest Kft.

RÓLUNK

Cégcsoportunk több dinamikusan fejlődő tagból épül fel. A 2016-ban alapított Csa13 Invest Kft. mint beruházó a nagy múltú T-Trans Főép Kft. pedig generál kivitelezőként vesz részt projektjeinkben.

A Csa13 Invest Kft. társasházak építésére, valamint ingatlan befektetésekre specializálódott projektcég, Európa szerte párhuzamosan folyó beruházásokkal.

A T-Trans Főép Építőipari, Kivitelező és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben alakult. Szolgáltatásainkat – alapvetően építési beruházások teljes körű generál kivitelezése – elsősorban nagy megrendelők és önkormányzatok veszik igénybe, de az évek folyamán a precíz, pontos munkavégzésnek köszönhetően kibővült azoknak a köre, akik cégünkkel szerződésben állnak.

A megnövekedett igényeknek megfelelően, törekszünk arra, hogy munkánk során korszerű technológiákat alkalmazzunk, és a környezetvédelmi illetve biztonságtechnikai előírásokat maradéktalanul betartsuk.

A T-Trans Főép Kft. célkitűzése, hogy a folyamatosan növekvő és erősödő követelményeknek megfelelve, megrendelőink igényeit maximálisan kielégítsük.

Tekintse meg futó projektjeinket!